PROBIOTIC DONNA

ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ + ΠΡΕΒΙΟΤΙΚΑ  ΠΕΡΙΕΧΕΙ 15 ΔΙΣ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΕ ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ ΚΑΙ ΙΝΟΣΙΤΟΛΗ

 

Συμπλήρωμα διατροφής από γαλακτοβάκιλλους (ή γαλακτικά βακτήρια) με πρεβιοτικά.

 

Κατάλληλο για τη διατήρηση της ισορροπίας της μικροχλωρίδας και της βλεννογόνου των οργάνων του ουροποιητικού συστήματος.

 

Λόγω της σύνθεσης του με Κράνμπερι και Ινοσιτόλη είναι ιδανικό για τη προφύλαξη από βακτηριακές λοιμώξεις του γυναικείου ουροποιητικού συστήματος.

Συνίσταται η λήψη 1 κάψουλας μία ή δύο φορές την ημέρα.

 

Περιέχει 30 κάψουλες των 300mg

Συνδυάζει Προβιοτικά (μικρο-οργανισμοί κυρίως γαλακτοβάκιλοι) και Πρεβιοτικά (φυτικές ίνες) από επιλεγμένα φρούτα και δημητριακά που προσφέρουν ευεργετικά και άμεσα αποτελέσματα στην οχύρωση της υγείας του πεπτικού συστήματος.

 

(Οι φυτικές ίνες δεν διασπώνται στον οργανισμό αλλά περνούν από το γαστρεντερικό σωλήνα και αποβάλλονται).

 

Το Κράμπερι είναι το φρούτο ενός θάμνου και ανήκει στην ίδια οικογένεια με άλλα μούρα. Προσφέρει κατά βάση υδατάνθρακες και είναι επίσης καλή πηγή βιταμίνης C.

 

Η Ινοσιτόλη είναι ένα ισομερές της γλυκόζης που υπάρχει στα κύτταρα του οργανισμού και ειδικότερα στα κύτταρα της καρδιάς και του εγκεφάλου. Βοηθάει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και του ήπατος και την βρίσκουμε σε τροφές όπως φασόλια, ξηρούς καρπούς και σπόρους.

BLUE GUM

2 μαστίχες περιέχουν (μέγιστη ημερήσια δόση):

Το BLUE GUM είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που σας επιτρέπει να αυξήσετε τη δύναμη, την ενέργεια και τη σεξουαλική επιθυμία, να βελτιώσετε τη φυσική απόδοση και να ομαλοποιήσετε την παραγωγή σπέρματος.

 

Χρήση: Συνιστώνται 2 μαστίχες την ημέρα, μακριά από τα γεύματα, 30 με 60 λεπτά πριν την ερωτική δραστηριότητα.

 

Η συσκευασία περιέχει 9 μαστίχες χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη.

ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ

 

Συμπλήρωμα διατροφής  φυτικής προέλευσης με Maca και Σελήνιο. Η Maca είναι γνωστή για την τονωτική-ενεργειακή της δράση , ενώ το Σελήνιο συμβάλλει στη κανονική σπερματογένεση.

 

MACA

Εκχύλισμα Maca για τονωτική δράση. Η Maca επίσης γνωστή ως Ginseng των Άνδεων ή Περουβιανό Ginseng, είναι ένα τυπικό φυτό των Άνδεων που αναπτύσσεται σε μεγάλα υψόμετρα 3.500-4.500 μέτρα.

 

Έχει μια αξιοσημείωτη θρεπτική αξία αφού είναι πλούσια σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, αμινοξέα, μέταλλα (ασβέστιο, σίδηρος, σελήνιο, ιώδιο και ψευδάργυρο) ίνες και λίπη.

 

Στην Ευρώπη χρησιμοποιείται κυρίως για τις αφροδισιακές της ιδιότητες. Είναι επίσης σε θέση να αυξήσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, να μειώσει το σάκχαρο του διαβήτη και να βελτιώσει τη μνήμη.  Οι επιδράσεις της Maca στη διάθεση έχουν δείξει υψηλή δράση στη βελτίωση της.

 

Η βασική δράση της Maca όμως είναι η αύξηση της σεξουαλικής ενέργειας, του όγκου του σπέρματος και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων.

ΣΕΛΗΝΙΟ

Σελήνιο για φυσιολογική σπερματογένεση. Το Σελήνιο είναι ένα ιχνοστοιχείο με αντί-οξειδωτικές ιδιότητες.

Σε συνεργασία με τη βιταμίνη Ε, βοηθά στη καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες των ελεύθερων ριζών. Συμβάλλει επίσης ζωτικό ρόλο στη λειτουργικότητα του θυρεοειδούς αδένα και των θυρεοειδικών ορμονών.

 

Η αύξηση του Σεληνίου στη διατροφή μειώνει την τοξικότητα σε χαμηλές ή μέτριες ποσότητες υδραργύρου και άλλων μετάλλων , αποτρέποντας την οξειδωτική βλάβη στον εγκέφαλο και τους ενδοκρινικούς ιστούς.

 

Οι Σέληνοπρωτεΐνες παίζουν σημαντικό ρόλο στην αναπαραγωγική απόδοση των ανδρών, καθώς η ανάπτυξη του ανδρικού αναπαραγωγικού ιστού απαιτεί ένα βέλτιστο επίπεδο σεληνίου στους όρχεις. Προστατεύουν τα σπερματοζωάρια από οξειδωτικές βλάβες κατά τη διαδικασία ωρίμανσης τους. Διασφαλίζουν τη ζωτικότητα των σπερματοζωαρίων και διατηρούν την ανδρική αναπαραγωγική λειτουργία αποφεύγοντας τη στειρότητα. Η λίμπιντο μπορεί επίσης να αυξηθεί με επαρκείς συγκεντρώσεις σεληνίου.

 

Η ανεπάρκεια Σεληνίου μπορεί να προκαλέσει στειρότητα στους άνδρες προκαλώντας επιδείνωση της ποιότητας και την κινητικότητας του σπέρματος.

επικοινωνήστε μαζί μας:

info@fadopharm.gr

τηλέφωνο:

+30 2310 459 825

facebook:

fadopharm

website design by Alexandros Karaolanidis © 2019 All rights reserved